Yusral
Yönetim

Verileriniz

Tüm verilerinizin dışa aktarımını isteme, organizasyonunuzu silme ve neyi ne kadar sakladığımız.

Verileriniz size aittir. Ayarlar > Veriler bölümünde tam bir kopya ister ya da organizasyonunuzu silersiniz.

Dışa aktarma isteme

Verileri dışa aktar altında Dışa aktarma iste düğmesine tıklayın.

  • Dışa aktarma; dosyalarınızı, mesajlarınızı, görevlerinizi, notlarınızı, firmalarınızı ve kişilerinizi tüm ekleriyle birlikte JSON olarak içerir. Şifreler ile posta kutunuz ve takviminizle olan bağlantılar dahil değildir.
  • Çok sayıda ek varsa hazırlık birkaç dakika sürer. Dosya hazır olduğunda bir e-posta alırsınız.
  • İndirme bağlantısı 7 gün geçerlidir.
  • Tüm dışa aktarmalarınız durumlarıyla birlikte Önceki dışa aktarmalar altında durur: Sırada, Devam ediyor, Hazır, Süresi doldu veya Başarısız. Hazır bir dışa aktarmayı İndir ile alırsınız.
Verileri dışa aktar, Önceki dışa aktarmalar ve Organizasyonu sil bölümleriyle Veriler sekmesi

JSON, başka yazılımların okuyabildiği yaygın bir biçimdir. Başka bir programa geçerseniz o programın destek ekibi dışa aktarmanızı genellikle kullanabilir.

Organizasyonunuzu silme

Veriler sayfasının en altında Organizasyonu sil bulunur. Bunun yapılabildiği tek yer burasıdır ve bunu yalnızca sahip yapabilir. Diğer yöneticiler burada Organizasyonu yalnızca sahibi silebilir. yazısını görür.

Önce dışa aktarma isteyin

Verilerinizi saklamak istiyorsanız önce Önce dışa aktarma isteyin düğmesine tıklayın. Verileri dışa aktar bölümüne gelirsiniz. Dışa aktarma hazır olana kadar bekleyin ve indirin. Sildikten sonra verilere artık ulaşamazsınız.

Adla onaylayın

Organizasyonu sil düğmesine tıklayın ve organizasyonunuzun adını büyük harfleriyle birlikte aynen yazın. Kalıcı olarak sil düğmesine ancak o zaman tıklayabilirsiniz.

Ardından şunlar olur:

  • Tüm üyeler erişimini hemen kaybeder. Yusral uygulamasını açan herkes organizasyonun silindiğini görür.
  • Abonelik hemen sona erer. Başka fatura gelmez.
  • Sahip ve yöneticiler, her şeyin silineceği tarihi içeren bir e-posta alır.
  • 30 gün sonra tüm verileri ve dosyaları kalıcı olarak sileriz.

Yanlışlıkla mı sildiniz?

O e-postadaki tarihten önce bize service@yusral.com adresinden yazın. O zamana kadar destek ekibi organizasyonunuzu eksiksiz olarak geri yükleyebilir. Aboneliğinizi ardından yeniden başlatırsınız.

Neyi ne kadar saklıyoruz

  • Dosyalarınız, firmalarınız ve kişileriniz organizasyonunuz var olduğu sürece kalır. Sildikleriniz önce çöp kutusuna gider.
  • Abonelik iptalinden sonra ya da bir ödeme ek 7 günün ardından hâlâ açıksa her şeyi 90 gün daha saklarız. Sürenin bitmesine bir hafta kala, hâlâ dışa aktarma yapabilmeniz için bir e-posta alırsınız. Ardından her şey silinene kadar 30 gün daha geçer. Bkz. Aboneliği iptal etme ve Bir ödeme başarısız olursa.
  • Abonelik olmadan: hiç abonelik seçmezseniz organizasyonu oluşturulmasından itibaren 90 gün saklarız; bir hafta önceden aynı e-postayı gönderir, ardından 30 gün daha bekleriz.
  • Silmeden en az bir hafta önce mutlaka bir e-posta alırsınız.
  • E-posta kayıtlarını, yani gönderilen ve alınan e-postalarla ilgili teknik bilgileri, 30 gün saklarız. Dosyalarınızdaki e-postalar yerinde kalır.
  • Yapay zeka varsayılan olarak kapalıdır. Açarsanız metin AB içinde Mistral tarafından işlenir ve orada saklanmaz. Bkz. Yapay zeka desteği.

Kişisel verileri nasıl işlediğimiz hakkında daha fazla bilgiyi gizlilik bildiriminde (İngilizce) okuyabilirsiniz. Sorularınız mı var? service@yusral.com adresine yazın.

Bu sayfada